Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (10487)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 10487 položek
odborné vzdělávání
19. 8. 2021 0x 1032x
Skořicový šnek, kynuté těsto (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
18. 8. 2021 0x 984x
Velikonoční beránek – třené těsto (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
základní vzdělávání
9. 8. 2021 0x 1485x
Výživa ve výchově ke zdraví – pracovní sešit pro žáky 6. a 7. tříd ZŠ
Jedná se o pracovní sešit k výukovému programu „Výživa ve výchově ke zdraví“, který je určen pedagogům a žákům 2.…
odborné vzdělávání
9. 8. 2021 0x 785x
Vídeňský řízek (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
5. 8. 2021 0x 739x
Znojemská hovězí pečeně (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
4. 8. 2021 0x 778x
Bramborák (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
3. 8. 2021 0x 617x
Červené zelí se sušenými švestkami (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
základní vzdělávání
3. 8. 2021 0x 641x
Jíme zdravě a s chutí – pracovní sešit pro žáky 4. a 5. ročníků ZŠ
Jedná se o pracovní sešit určený pro žáky 4. a 5. ročníků ZŠ, kteří se jeho prostřednictvím blíže seznámí s potravinami…
odborné vzdělávání
2. 8. 2021 0x 599x
Dušené zelí – kysané (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
29. 7. 2021 0x 557x
Kečup (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
základní vzdělávání
28. 7. 2021 0x 696x
Jíme zdravě a s chutí – pracovní sešit pro žáky 1.–3. ročníků ZŠ
Jedná se o pracovní sešit, který vznikl jako praktická pomůcka k výukovému programu „Jíme zdravě a s chutí“. Téma…
odborné vzdělávání
28. 7. 2021 0x 364x
Kulajda se zastřeným vejcem (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
Zobrazeno 12 z 10487 položek