Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.
Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.

Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
Menu
Materiály (8)
Zobrazení:
Zobrazeno 8 z 8 položek
odborné vzdělávání
27. 5. 2021 0x 952x

Obilné destiláty

Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
3. 3. 2014 0x 2803x

Zakládání inventáře na slavnostní tabuli

Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují se zakládáním inventáře na slavnostní tabuli, pravidly pro správné…
odborné vzdělávání
4. 2. 2014 0x 2999x

Příprava menu

Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují se zvládnutím sestavy menu ke slavnostním hostinám.
odborné vzdělávání
11. 11. 2013 0x 3055x

Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu

Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu je náplní výukových materiálů pro gastronomické obory při přípravě…
odborné vzdělávání
26. 3. 2013 0x 1491x

Menu

Pracovní list pro učební obor kuchař-číšník sloužící k procvičení tematické oblasti tvorby jídelního lístku.
odborné vzdělávání
19. 3. 2013 0x 2456x

At the restaurant

Pracovní sešit pro obor kuchař-číšník slouží k procvičení tématické oblasti komunikace s hostem v restauraci.
gymnázium
1. 12. 2011 0x 6594x

Food, drinks and eating habits

Kombinace pracovních listů na slovní zásobu a obrazové prezentace věnované britské, americké a české kuchyně, umožní…
základní vzdělávání
27. 12. 2010 0x 3031x

In a restaurant

Žáci tvoří rozhovor na téma restaurace. Seznámí se se základními frázemi (zde pouze nabídka), procvičí si slovní zásobu…
Zobrazeno 8 z 8 položek