Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.
Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.

Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
hovězí maso
Materiály (7)
Zobrazení:
Zobrazeno 7 z 7 položek
odborné vzdělávání
18. 7. 2022 0x 627x

Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
30. 3. 2022 0x 502x

Svratecký guláš

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
22. 2. 2022 0x 440x

Španělský ptáček

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 9. 2021 0x 759x

Hovězí svíčková na smetaně (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
5. 8. 2021 0x 1208x

Znojemská hovězí pečeně (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
12. 5. 2021 0x 1950x

Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso

Prezentace je určena pro: žák třetího ročníku učební oboru kuchař a studijní obor gastronomie a hotelnictví. Studijní…
odborné vzdělávání
22. 1. 2014 0x 1937x

Příprava pokrmů z hovězího masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z hovězího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
Zobrazeno 7 z 7 položek