Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (10487)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 10487 položek
základní vzdělávání - lehké mentální postižení
24. 6. 2021 0x 470x
Základy psaní 4
Prezentace a pracovní listy na téma změna velikosti, barvy a druhu písma.
odborné vzdělávání
21. 6. 2021 0x 378x
Výroba ozdob z karamelu
Pomůcka obsahuje přípravu pro učitele a pracovní list pro žáky. Pomáhá žákům podle pracovního listu samostatně…
gymnázium
14. 6. 2021 0x 565x
Meandry – mizející tvary
Materiál podporuje výuku tématu hydrosféra. Zaměřuje se na přirozené vytváření říčních zákrut, z nichž se vytvářejí…
odborné vzdělávání
9. 6. 2021 0x 386x
Práce s čokoládou
Pomůcka zahrnuje písemnou přípravu pro učitele a jednoduchý pracovní list pro žáky. Žáci zde najdou přesný pracovní…
odborné vzdělávání
7. 6. 2021 0x 1112x
RLC obvod, impedance – interaktivní webová stránka
Materiál umožňuje interaktivně měnit hodnoty součástek RLC a frekvence, na základě těchto hodnot se vypočítá celková…
odborné vzdělávání
31. 5. 2021 0x 417x
Ovocné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
27. 5. 2021 0x 419x
Obilné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
25. 5. 2021 0x 419x
Studená kuchyně – úvod
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
gymnázium
24. 5. 2021 0x 509x
Ekonomická specifika zámořských území II. (blokový graf)
Materiál je formou případové studie středoškolské geografie s přesahy do základů společenských věd – zejména ekonomické…
odborné vzdělávání
20. 5. 2021 0x 418x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021 0x 412x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
základní vzdělávání
17. 5. 2021 0x 715x
Procenta – venkovní hra (QR kódy)
Snadno realizovatelná venkovní aktivita pro žáky 7. ročníku – seznámení s úlohami na procenta. Je ideálně realizovaná…
Zobrazeno 12 z 10487 položek