Katalog EMA
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Domů
>
Materiály do výuky
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Stupeň vzdělávání
Všechny
Předškolní vzdělávání
Základní vzdělávání
Základní vzdělávání - lehké mentální postižení
Základní vzdělávání - středně těžké mentální postižení
Základní vzdělávání - těžké mentální postižení
Gymnázium
Jazykové vzdělávání
Základní umělecké vzdělávání
Odborné vzdělávání
Další
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
vady řeči
mentální postižení - lehké
mentální postižení - střední
mentální postižení - těžké
souběžné postižení více vadami - MP a další postižení
souběžné postižení více vadami - kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
souběžné postižení více vadami - autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
Vyhledat
Smazat filtr
Materiály
(10487)
Řadit dle:
Data publikace
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
10487
položek
Zpět
1
2
3
4
5
6
...
874
Další
základní vzdělávání - lehké mentální postižení
24. 6. 2021
0x
471x
Základy psaní 4
Prezentace a pracovní listy na téma změna velikosti, barvy a druhu písma.
odborné vzdělávání
21. 6. 2021
0x
378x
Výroba ozdob z karamelu
Pomůcka obsahuje přípravu pro učitele a pracovní list pro žáky. Pomáhá žákům podle pracovního listu samostatně…
gymnázium
14. 6. 2021
0x
565x
Meandry – mizející tvary
Materiál podporuje výuku tématu hydrosféra. Zaměřuje se na přirozené vytváření říčních zákrut, z nichž se vytvářejí…
odborné vzdělávání
9. 6. 2021
0x
386x
Práce s čokoládou
Pomůcka zahrnuje písemnou přípravu pro učitele a jednoduchý pracovní list pro žáky. Žáci zde najdou přesný pracovní…
odborné vzdělávání
7. 6. 2021
0x
1112x
RLC obvod, impedance – interaktivní webová stránka
Materiál umožňuje interaktivně měnit hodnoty součástek RLC a frekvence, na základě těchto hodnot se vypočítá celková…
odborné vzdělávání
31. 5. 2021
0x
418x
Ovocné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
27. 5. 2021
0x
419x
Obilné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
25. 5. 2021
0x
420x
Studená kuchyně – úvod
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
gymnázium
24. 5. 2021
0x
510x
Ekonomická specifika zámořských území II. (blokový graf)
Materiál je formou případové studie středoškolské geografie s přesahy do základů společenských věd – zejména ekonomické…
odborné vzdělávání
20. 5. 2021
0x
418x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021
0x
412x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
základní vzdělávání
17. 5. 2021
0x
715x
Procenta – venkovní hra (QR kódy)
Snadno realizovatelná venkovní aktivita pro žáky 7. ročníku – seznámení s úlohami na procenta. Je ideálně realizovaná…
Zobrazeno
12
z
10487
položek
Zpět
1
2
3
4
5
6
...
874
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Web NPI ČR
Web edu.cz
Konzultační centrum NPI
ICT revize RVP ZV
Revize RVP
Dokumenty RVP
Národní pedagogický institut České republiky