Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.
Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.
Materiály do výuky odborné vzdělávání Potraviny a výživa – Želírovací prostředky, syntetické sladidla
Materiál do výuky

Potraviny a výživa – Želírovací prostředky, syntetické sladidla

23. 9. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Bc. Lada Marholdová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace – aktualizována ke dni 1. 10. 2013
226.5 kB
Prezentace
Želírovací prostředky, syntetická sladidla.ppt
Prezentace – aktualizována ke dni 1. 10. 2013
88.32 kB
Prezentace
Želírovací prostředky, syntetická sladidla.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

kombinované

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština