Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.
Pozor! Nacházíte se na testovací verzi webových stránek. Obsah zde není garantován a slouží pouze k testování.
Materiál do výuky

Rostlinné tuky (oleje)

6. 11. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Ing Lydie Klementová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s rostlinnými tuky, s jejich charakteristickými vlastnostmi, způsoby jejich získávání, jejich dělením a nejznámějšími zástupci.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
1003.76 kB
Prezentace
Slozeni_potravin_V_-_Rostlinne_tuky_(oleje).odp
Prezentace
1.24 MB
Prezentace
Slozeni_potravin_V_-_Rostlinne_tuky_(oleje).ppt
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština