Materiál do výuky

Obilné destiláty

27. 5. 2021 odborné vzdělávání
Autor
Jan Marek
Spoluautor
Mgr. Zdeňka Pařízková
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru gastronomie, hotelnictví. Studijní materiál je využíván v předmětu stolničení. Žáci se seznámí s výrobou, skladováním a servisem obilných destilátů. Hlavním cílem je rozšířit vědomosti a dovednosti v oblasti nápojové gastronomie – destiláty. Pomůcka vznikla v rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání (MOV).
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
2.33 MB
Prezentace
Prezentace-obilne_destilaty.pptx
Pracovní list
240.79 kB
Dokument
Pracovni_sesit_pro_zaky_obilne_destilaty.docx
Pracovní list
946.06 kB
PDF
Pracovni_sesit_pro_zaky_obilne_destilaty.pdf
Prezentace
2.22 MB
PDF
Prezentace-obilne_destilaty.pdf

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Dokument
2x
PDF

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština