Materiál do výuky

Ovocné destiláty

31. 5. 2021 odborné vzdělávání
Autor
Jan Marek
Spoluautor
Mgr. Zdeňka Pařízková
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru gastronomie, hotelnictví. Studijní materiál je využíván v předmětu stolničení. Žáci se seznámí s výrobou, skladováním a servisem ovocných destilátů. Hlavním cílem je rozšířit vědomosti a dovednosti v oblasti nápojové gastronomie – destiláty. Pomůcka vznikla v rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání (MOV).
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
1.06 MB
Prezentace
prezentace-ovocne_destilaty.pptx
Prezentace
1.55 MB
PDF
prezentace-ovocne_destilaty.pdf
Pracovní list
296.77 kB
Dokument
pracovni_sesit_pro_zaky_ovocne_ostatni_destilaty.docx
Pracovní list
928.27 kB
PDF
pracovni_sesit_pro_zaky_ovocne_ostatni_destilaty.pdf

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
2x
PDF
1x
Dokument

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština