Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Studená kuchyně – úvod
Materiál do výuky

Studená kuchyně – úvod

25. 5. 2021 odborné vzdělávání
Autor
Jan Marek
Spoluautor
Mgr. Martina Čermáková
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s rozdělením studené kuchyně, základními výrobky studené kuchyně, rozdělením salátů, s přípravou dipů, chlebíčků, chuťovek a kanapek. Dále s tepelnou úpravou paštik a terinek.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
7.88 MB
Prezentace
studena_kuchyne1.pptx
Prezentace
4.28 MB
Prezentace
studena_kuchyne2.pptx
Prezentace
3.45 MB
PDF
studena_kuchyne1.pdf
Prezentace
2.68 MB
PDF
studena_kuchyne2.pdf

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
2x
Prezentace
2x
PDF

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština